Weboldalunk használatával jóváhagyja a http-sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

koronavírus

koronavírus

2020. 12. 16. 00:00:00
Nem keletkezik adóköteles bevétel a biztonságot és egészséget nem veszélyeztető munkavégzés feltételeinek a munkavédelemről szóló törvény előírásai szerint a munkáltató felelősségi körébe tartozó biztosítása esetén.
2020. 05. 28. 12:00:00
A COVID-19 koronavírus jelentősen befolyásolja az emberek életét, és potenciális veszélyt jelent az egész társadalom egészségére. A vírus átterjedésének megakadályozására és a gyorsabb felszámolásához szükséges feltételek megteremtésére egy mobil alkalmazást fejlesztettünk ki, amelynek célja a közösség mozgósítása a vírus terjedésének felderítése érdekében. A VírusRadar mobil alkalmazás kiegészítő intézkedés azon tevékenységekhez, amelyeket a hatóságok folyamatosan végeznek a COVID-19-cel potenciálisan fertőzött személyek kimutatására. A VírusRadartól származó adatokat a járványügyi szakemberek integrálják a COVID19-nek potenciálisan kitett személyek nyomon követésének folyamatába, amelyhez a VírusRadar felhasználói beleegyezésüket adják.
2020. 05. 25. 12:00:00
A koronavírus fertőzés állapotát fontos, és járványügyi szempontból alapvető laboratóriumi vizsgálatokkal is nyomon követni. Két módon lehet igazolni a fertőzést: kimutatható maga a vírus a szervezet hámsejtjeiben (ez a vírus örökítő anyagának, az RNS-nek nevezett vírus nukleinsav kimutatásának a segítségével történik), vagy a szervezet által a vírus ellen termelt védekező molekulák, antitestek kimutatásának segítségével.