Weboldalunk használatával jóváhagyja a http-sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Duracell Activair 312 elem

Ár:
187 Ft
Gyártó: Duracell
Szállítási díj: 2.200 Ft
Várható szállítás: 2024. július 25.

Manapság a nagy tudású hallókészülékek fejlett energiaellátást igényelnek. Az EasyTab™ színkódos matricával ellátott Duracell Activair elemek a legmagasabb szintet nyújtják ezen a téren: tartósabbak, könnyebben használhatóak és könnyedén bontható, igényes csomagolásban kaphatóak. Az Activair cink-levegő technológiája egyenletes, stabil teljesítményt biztosít hosszú távon, bármely hallókészülék számára – legyen az hagyományos vagy vezeték nélküli technológiával ellátott, kicsi vagy nagyteljesítményű.

Az ár 1 (egy) db elemre vonatkozik!  #  Kiszerelés: 6 db elem/levél.

Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 6!

Leírás

A Duracell által kifejlesztett technológia jelentősen javítja a minőséget és megbízhatóságot. És most, a belső cella fejlesztésével, még több energiát képesek eltárolni.

Javaslatok: Tartsa elemeit az eredeti műanyag tárolódobozban, mely megvédi azokat; tárolja szobahőmérsékleten – ne tegye hűtőbe. Az elemeket ne tegye ki közvetlen hőnek, ne töltse, ne érintse fém tárgyhoz. A színkóddal ellátott matricákat legkorábban használatba vétel előtt két perccel vegye le az elemről. Ekkor indul be az energialeadási képesség.

Gyártó: Duracell
Kiszerelés: 6 db elem/levél
Levél (műanyag tok) tartalma: 6 db elem lezáró matricával

Jellemzők

  • Tartós hallókészülék elem
  • Méret: 312
  • Színkód: barna
  • Technológia: cink-levegő
  • Feszültség: 1,4 V
  • Kapacitás: 180 mAh