Weboldalunk használatával jóváhagyja a http-sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Youtube videók

Singclean koronavírus IgG-IgM gyorsteszt

Ár:
1.900 Ft
Gyártó: Singclean
Szállítási díj: 2.200 Ft
Várható szállítás: 2024. június 28.

Covid-19 IgG/IgM gyorsteszt (aranykolloid-alapú). Gyors eredmény, 10 percen belül, könnyen kezelhető és egyszerűen leolvasható az eredmény, megfizethető, hordozható, nincs szükség egyéb felszerelésre, szobahőmérsékleten tárolható. Mind a legutóbbi, mind a korábbi fertőzésekre utal, csökkentve a kihagyott észlelés arányát. Alacsony mintavételi követelmények; nincs szükség speciális vírusgyűjtő csőre. Magas detektálási hatékonyság: az IgM és IgG egyidejű monitorozása.

Az ár 1 (egy) db tesztre vonatkozik!  #  Kiszerelés: 1 db teszt / doboz.

Menny.:db

Leírás

A Singclean COVID-19 IgG/IgM tesztkészlet egy szilárd fázisú immunokromatográfiai vizsgálat az új koronavírus elleni IgG és IgM antitestek gyors, kvalitatív és differenciáló kimutatására az emberi teljes vérben, szérumban vagy plazmában, a COVID-19 terjedésének csökkentése érdekében. Ez a teszt csak egy előzetes vizsgálati eredményt ad, ezért minden COVID-19 IgG/IgM tesztkészlettel (aranykolloid módszerrel) készült reaktív mintát alternatív vizsgálati módszer(ek)kel és klinikai eredményekkel kell igazolni.

Gyártó: Hangzhou Singclean Medical Products Co. Ltd.

Kiszerelés: 1 db teszt / doboz
Doboz tartalma: 1 db teszt kazetta, 1 db alkoholos kendő, 1 db vérvételi lándzsa, 1 db eldobható mikropipetta, 1 db puffer, 1 db használati útmutató.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!