Weboldalunk használatával jóváhagyja a http-sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Youtube videók

Kewei koronavírus IgG-IgM gyorsteszt

Ár:
500 Ft
Gyártó: Kewei
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 28.

2019-nCoV IgG/IgM gyorsteszt (aranykolloid-alapú). Gyors eredmény, 10 percen belül. Nincs szükség egyéb felszerelésre. Mind a legutóbbi, mind a korábbi fertőzésekre utal, csökkentve a kihagyott észlelés arányát. Egyaránt alkalmas kórházi és járóbeteg használatra is. Alacsony mintavételi követelmények; nincs szükség speciális vírusgyűjtő csőre. Magas detektálási hatékonyság: az IgM és IgG egyidejű monitorozása. Szobahőmérsékleten tárolható.

Az ár 1 (egy) db tesztre vonatkozik!  #  Kiszerelés: 25 db teszt / doboz. A doboz nem tartalmazza az ujjbegyszúrót.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Ujjbegyszúró Méry ujjbegyszúró
1.500 Ft
Menny.:db

Leírás

Az IgM és az IgG egyaránt immunoglobulin, amelyet az immunrendszer termel, hogy védelmet nyújtson a 2019-nCoV ellen. Néhány, nukleinsavteszttel negatív eredményt mutató beteg pozitív eredményt mutat az IgM tesztben, amely azt jelzi, hogy az IgG/IgM kimutatása az egyik hatékony módszer a 2019-nCoV diagnosztizálására.
Az IgM antitestek szintje a fertőzés után egy héttel kezd emelkedni. Az IgG ettől később jelenik meg, általában a fertőzést követő 14 napon belül, és hat hónapig, vagy akár több évig is tarthat, ami azt jelenti, hogy az IgG a korábbi fertőzés mutatója. A feltételezhetően 2019-nCoV-val fertőzött betegek gyorsan azonosíthatók az IgM és az IgG egyidejű monitorozásával. A 2003-SARS és a 2016-Zika kitörési periódusában az IgM/IgG antitestek kimutatását használták az egyik ajánlott diagnosztikai módszerként.

Gyártó: Kewei Clinical Diagnostis Reagent Inc.

Kiszerelés: 25 db teszt / doboz
Doboz tartalma: 25 db teszt kazetta, 25 db pipetta, 25 db ujjbegyszúró lándzsa, 25 db fertőtlenítő kendő, 1 db buffer (reagens), 1 db használati útmutató (magyar és/vagy angol nyelven).
A doboz nem tartalmazza az ujjbegyszúró készüléket (amiben a lándzsák cserélhetők).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!