Weboldalunk használatával jóváhagyja a http-sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Flow-med dry-cap uv 2 szárító és fertőtlenítő állomás

Ár:
28.480 Ft
Gyártó: Flow-med
Szállítási díj: 2.200 Ft
Várható szállítás: 2024. július 25.
A szabadalmaztatott Flow-med dry-cap uv 2 elektromos szárító búra lehetővé teszi az újratölthető hallókészülékek egyidejű szárítását, fertőtlenítését és töltését, egyetlen konnektorból. Kétféle működési mód áll rendelkezésre a hallókészülékek vagy kisebb elektronikai eszközök, fülhallgatók, fogápolási eszközök, értéktárgyak és egyebek tisztítására. A szárító és tisztító mód kombinálja a hatékony légbefúvóval végzett szárítást a működési idő elején és végén alkalmazott UV-C fénnyel, a tökéletes higiénia érdekében.
Menny.:db

Leírás

Az új Flow-med dry-cap uv 2 segítségével az újratölthető hallókészülékek mellett számos egyéb termék is gyorsan szárítható és higiénikusan tisztítható. Például kisebb elektronikai eszközök, fülhallgatók, fogápolási eszközök, a csecsemők és kisgyermekek eszközei, kozmetikumok, értéktárgyak és egyebek.

A nedvesség, a testváladék és a fülzsír súlyosan károsíthatja az újratölthető hallókészülékek alkatrészeit és meghibásodáshoz vezethet. Az új Flow-med dry-cap uv 2® optimális ellátást nyújt. Gyorsan szárít a hatékony légbefúvóval, jelentősen meghosszabbítja az élettartamot és csökkenti a javítási költségeket.
Az ultraibolya fény (253,7 nm UV-C) megszünteti a baktériumok, gombák és vírusok 99,9 %-át. Továbbá a kék fény egészségvédő hatású. Ez a szinte klinikai tisztaság megakadályozza a fülfertőzéseket, és védi mind hallókészülékeit, mind az egészségét. A 3G érzékelő kikapcsolja a készüléket, ha mozgatást észlel, hogy megvédje a szemet.
A kettős USB tápegység lehetővé teszi az újratölthető hallókészülékek vagy más eszközök (pl. fülhallgatók) egyidejű szárítását, fertőtlenítését és töltését, egyetlen konnektorból.

Gyártó: Flow-med GmbH
Doboz tartalma: 1 db szárító és fertőtlenítő fedél, 1 db hálózati adapter, 1 db tápkábel, 1 db törlőkendő, 1 db használati útmutató.

Funkciók

  • Gyors szárítás a hatékony légbefúvóval
  • Fertőtlenítés UV-C fénnyel
  • Egészségvédő kék fény
  • Könnyű kezelés a tapintható gombokkal
  • Szárítás, tisztítás és töltés a dupla USB töltővel
  • 3G érzékelő a biztonsági kikapcsoláshoz
  • Automatikus kikapcsolás 2 óra után
  • Mikroprocesszor vezérlés az összes funkcióra
  • Legmagasabb termékminőség 2 év garanciával
  • Energiatakarékos, könnyed és biztonságos
Termék címkék: fertőtlenítő, szárító